the-aquarama.com

Lirik Lagu 'Cerito Loro' - Happy Asmara, Ati Iki Dudu Dolanan -

-Lirik lagu ‘Cerito Loro’ merupakan lagu yang dipopulerkan penyanyi dangdut Happy Asmara. Hingga artikel ini dibuat pada 22 Maret 2021, lagu ini sudah ditonton lebih dari 3 juta kali.

Berikut ini lirik lagu ‘Cerito Loro’ Milik Happy Asmara:

Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu sing paling tak tresnani

Getun ati iki, aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo
Mergo kedanan wong liyo

Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal ngelarani atiku
Segampang iki caramu
Mupus roso tresnoku
Aku ra bakal lali
Tekan kapan ra bakal tak ngapurani

Kowe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen
Aku iki dudu sopo - sopo

Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu
Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Baca Juga: Lirik Lagu 'Talining Asmoro' - Happy Asmara, Tumetes Iluhku Nganti Koyo Tirto Segoro

Terkini Lainnya

Tautan Sahabat