the-aquarama.com

Lirik Lagu 'HTS' Milik Lavora, Single Terbaru Rilis di Youtube -

 - Berikut adalah paparan mengenai lirik lagu 'HTS' yang dipopulerkan oleh grup musik Lavora, baru saja rilis di Youtube.

Lirik Lagu 'HTS' - Lavora

Ati iki kadung nyaman
Karo kowe sing tak sayang
Rasane koyo pacaran
Nganti lali mung kekancan

Opo kowe ngerasake
Opo sing tak rasake
Jujur nyaman hubungan koyo ngene
Durung siap dinggo kelangan kowe

Awakdewe ora ono status pacaran
Nanging ngopo ngundange sayang-sayangan
Nganti saiki raono kepastian
Opo iki jenenge HTS-an

Cobo bayangke kowe dolan ro liane
Eleng aku dudu sopo sopone
Arep nesu ora iso
Arep cemburu soyo raiso
Mergo awakdewe sewates konco

Awakdewe ora ono status pacaran
Nanging ngopo ngundange sayang sayangan
Nganti saiki raono kepastian
Opo iki jenenge HTS an

Mugo kowe ora ninggalke aku
Aku sayang sliramu
Pengenku karo kowe iso tekan saklawase
Neng kene aku tetep karo kowe

Demikian lirik lagu 'HTS' sebagaimana di atas.

Baca berita update lainnya dari di Google News

Baca Juga: Lirik dan Terjemahan Lagu KING KONG dari TREASURE

Terkini Lainnya

Tautan Sahabat